Niederländerin oder Deutsche? Nein, international! Catharina Scholtens ontvangt koninklijke onderscheiding

Ons bestuurslid, Catharina Scholtens, heeft gisteren (26 april 2018) te Rolduc een koninklijke onderscheiding ontvangen.
Catharina van harte gefeliciteerd.

Catharina Scholtes is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Zij was begeleider en coach van de Limburgse paralympische zwemploeg. Ze vervult de rol van voorzitter bij de gidsengroep en de kunstadviesgroep Abdij Rolduc, de Kerkraadse afdeling van de stichting Hertoglimburgpad, Geschichtsverein Baesweiler, de stichting Ailbertus Rolduc en bij de stichting Eurode 2000+. Zij is verder bestuurslid van de Verein Burg Rode in Herzogenrath, de Geschichtsverein Aachen, van het Bokkenrijdersgenootschap en penningmeester van de Stichting Bokkenrijders: mythe of werkelijkheid.

Hier een artikel uit de ePaper van de Aachener Zeitung – Nordkreis (Duitstalig).