Boekpresentatie ‘Bokkenrijders in Zuid-Limburg en omgeving, deel 1’ door Rein van Lieshout

Na heel veel tegenslagen in de productie en het restylen van het boek van Rein van Lieshout is  het eerste deel van het boek van Rein van Lieshout nu bij de drukker. Deze zal het boek volgende week afleveren.

De boekpresentatie vindt plaats op maandag 13 mei a.s. om 16.00 u. in de Domestique plaats (cafetaria) in Kasteel Hoensbroek. De auteur zal het eerste exemplaar aanbieden aan Fontysdocent Jos Meuwissen. Daarna kunnen degenen die hebben ingetekend het boek afhalen en desgewenst door de auteur laten signeren. Het boek zal op de presentatie nog te koop zijn voor de intekenprijs van € 15,- (graag gepast geld meenemen!). Een drankje is mogelijk, maar voor eigen rekening.

De bijeenkomst zal precies op tijd beginnen en duren tot maximaal 17:15 u. Daarom verzoeken wij u om op tijd aanwezig te zijn.

LET OP: Om (gratis) toegang tot de presentatie in het museum Kasteel Hoensbroek te krijgen dient u een print van deze mail af te geven.

Mocht u verhinderd zijn of het bestelde boek later willen afhalen: Vanaf dinsdag 14 mei zal het boek zijn af te halen bij de balie van het Thermenmuseum (openingstijden zie: www.thermenmuseum.nl). Daar is het boek na de presentatie ook te koop voor € 19,50. Het boek zal aan degenen die het boek met verzendkosten hebben besteld worden toegezonden op maandag 13 mei, zodat het (normaal gesproken) een dag later in de brievenbus te vinden zal zijn.