Rabo ClubSupport 2024

Ook dit jaar 2024 neemt de stichting “Bokkenrijders: Mythe of Werkelijkheid?” deel aan Rabo ClubSupport. Hierdoor maken wij kans op een mooi geldbedrag voor onze stichting.
Met deze actie wil Rabo een deel van de winst doneren aan het lokale verenigingsleven. Basisgedachte hierbij is dat leden inspraak krijgen in de verdeling van dit bedrag.

Elk lid mag, van 2 september t/m 24 september 2024, drie stemmen uitbrengen op drie verschillende verenigingen. Om aan de stemming te kunnen deelnemen moet u inloggen op de website van de Rabobank. Stemmen kan ook via de app. Indien u geen gebruik maakt van internet kan contact worden opgenomen met de Rabobank onder telefoonnummer 088-7226600.          

Het bedrag dat aan de stichting “Bokkenrijders: Mythe of Werkelijkheid?” wordt uitgekeerd is afhankelijk van het aantal stemmen dat op ons wordt uitgebracht.
Aan het deelnemen aan deze stemming zijn de navolgende voorwaarden verbonden:
* Deelnemers moeten bankieren bij de Rabobank (moeten dus in het bezit zijn van een    rekening bij deze bank).
* Daarnaast moet u tevens lid zijn van de bank. Bent u nog geen lid van de bank adviseren wij u dit lidmaatschap aan te vragen, zodat u komende jaren verzekerd bent van deelname. Een aanvraagformulier vindt u op ww.rabobank.nl/particulieren/leden/lidworden.

Bij dezen willen wij u graag uitnodigen om mee te doen en 1 stem uit te brengen op stichting “Bokkenrijders: Mythe of Werkelijkheid?”.
Een overzicht van alle deelnemende instellingen in Oostelijk Zuid-Limburg vindt u op www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-oost/deelnemers. Onze vereniging staat hier, bijna helemaal onderaan (mogelijk moet u doorbladeren), vermeld als “STICHTING BOKKENRIJDERS: MYTHE OF WERKELIJKHEID”.

Voor het uitbrengen van uw stem willen wij u bij voorbaat hartelijk dankzeggen.

Leave a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *